Hoe werkt het?

Afhalen of bezorgen

Artikelen die met een personenauto te vervoeren zijn kunt u afhalen bij het magazijn in Stompwijk of laten bezorgen. Grote of gevoelige artikelen zoals een koelkast kunnen alleen worden bezorgd. Tenten worden altijd bezorgd omdat die door ons worden opgezet en afgebroken. Dan kunnen we samen zien wat de conditie aan het begin- en aan het einde van de huurtermijn is. Daarmee voorkomen we discussie als er iets mis is. De bezorgkosten staan per woonplaats in de webshop. Staat uw woonplaats er niet bij, dan kunt u ‘overige’ kiezen. U krijgt dan een prijsopgave.

Prijzen

De huurprijzen zijn dagprijzen bij afhalen inclusief BTW. Wilt u langer huren dan geldt de volgende staffel:
2e dag: 25% korting
3e dag: 50% korting
vanaf de 4e dag: 75% korting
Het weekend geldt als één dag. Bijvoorbeeld zaterdag halen/bezorgen en zondag of maandag terugbrengen/ophalen.

Schade, verlies en schoonmaken

We zijn heel zuinig op onze spullen. Als er iets mis is met een artikel dan wordt dit niet aan u verhuurd. Andersom als iets beschadigd- of kwijtraakt dan brengen we dat bij u in rekening. Als de schade te herstellen is dan betaalt u de reparatiekosten. Is iets niet meer te repareren dan brengen we de vervangingskosten in rekening.

Bij tenten geldt dat normale vervuiling in de huurprijs is inbegrepen. Bijvoorbeeld de onderrand van de zijzeilen sleept soms over de grond en worden een beetje vies, geen probleem. Andere vervuiling aan tenten zoals vlekken van drank, voedsel, braken, bloed, urine (ook van honden!) enz. is wel een probleem. De zeilen moeten dan worden gereinigd en dat is een arbeidsintensief karwei. De kosten daarvoor brengen we in rekening. Als een zeil niet meer schoon te maken is dan betaalt u de vervangingskosten. Bij het plaatsen van een tent houden we er rekening mee dat deze niet onder een boom komt te staan. Verplaatst u de tent en wordt deze bijvoorbeeld door vogels bevuild dan geeft dan een hoop schoonmaakwerk wat bij u in rekening wordt gebracht.

Onze tenten zijn voorzien van een dak met PVC coating. Dit is heel duurzaam en sterk maar kan niet goed tegen de hitte van bijvoorbeeld terrasverwarmers. In onze tenten mogen alleen verwarmers worden gebruikt die wij hebben geleverd. Bij hitteschade aan tentzeilen worden altijd de vervangingskosten in rekening gebracht. Dakzeilen kosten gemiddeld rond de 400 euro. Tentverwarming een paar tientjes! Reken zelf maar uit 😉

In de huurprijs van glaswerk, bestek en servies is de afwas in de prijs inbegrepen. We vragen u wel om:
– glazen en kopjes te legen en met warm water om te spoelen;
– etensresten van bestek en servies te halen en deze met warm water af te spoelen.

Voor barbecues vragen we u de vleesresten van het rooster te halen. Indien aanwezig, de kolen of briketten te verwijderen en de aslade te legen. De rest van de schoonmaak verzorgen wij.

Voor alle andere artikelen zoals potten, (saus)pannen, frituurpannen enz. vragen we u om deze leeg te maken en om te spoelen met warm water.

Algemene voorwaarden

Ook die hebben we. https://pdro.nl/wp-admin/post.php?post=969&actio=edit